donderdag 5 september 2019

Sharabande fotografie slaat een nieuwe weg in.Heey Lieve Volgers,

Het is al een tijdje wat rustiger geweest op mijn social media en heb ik ook al een tijdje geen blog meer geschreven. Dit komt omdat er veel achter de schermen aan het gebeuren was. Zo heb ik mijn parttime baan op gezegd en ben ik nu fulltime aan het fotograferen. Dit is natuurlijk een grote stap waar veel voor moest gebeuren want ik was niet meer tevreden met het aanbod wat ik aanbood. Mijn nieuwe website is dan nu ook online met een nieuw aanbod aan fotoshoots. Zo ben ik gestopt met familie en kinderfotografie en heb ik mijzelf gefocust op Product fotografie.  Je kan nu bij mij terecht voor packshots, productstyling, lifestyle reportage en reportages op maat. De reden van deze keuze is omdat ik de afgelopen maanden veel product fotografie heb mogen doen en ik er achter kwam dat ik dit leuker vind. Ik vind het erg leuk om samen met een bedrijf mee te denken hoe zij hun producten beter kunnen presenteren en op de foto zetten. Ik maak dus geen fotoreportages in mijn eigen stijl maar ik maak een reportage die past bij jouw bedrijf. Zo werk ik dus voor ieder bedrijf een uniek concept uit.

Natuurlijk blijft mijn nieuwe samenwerking met Killerbody photography instant en kan je nog wel bij mij terecht voor fitness shoots onder de naam Killerbody photography Twello. Deze fotoshoots vind ik erg leuk om te doen omdat ik zelf ook veel in de sportschool te vinden ben. Ik weet dus precies waar jullie mee bezig zijn en wat jullie graag willen zien op de foto tijdens een fitness shoot.

Door met Sharabande fotografie mij puur te focussen op product fotografie en met Killerbody photography Twello te focussen op fitness shoots heb ik een perfecte combinatie in de fotografie waar ik erg gelukkig van word. Mijn passies komen hierin terug waardoor ik iedere ochtend graag weer aan het werk ga en mijn werk stiekem niet als werk voelt.

Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe aanbod van Sharabande fotografie? Neem dan snel een kijkje op mijn website.
www.sharabande.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten